冬仕込などで忙しい季節, 家へ帰る道すがら不意に沈丁花の香りか漂ってきます。。。
ああ。。もうすぐ春になって冬が終わりそうです。
もうちょっと、赤味噌の仕込みをがんばらないと足りません。
おかげさまでよく出ています。
春はいつも楽しいですが、今年はさらに楽しそうです。三月二十日に阪神なんば線がオープンです。
これで西九条と難波が繋がります。結果として、三宮から奈良まで直通で行けるようになります。
甲子園も一本で行けます。 オープン線でオープン戦に行きます。(ごめん)
ところで月刊誌の「大阪人」で阪神なんば線沿線の特集をされています。
うちの会社もドムー前駅のそばということで載せていただきました。
It has been the busy winter season for making miso.
Returning home the other day I suddenly caught the scent of the
winter daphne....soon it will be spring and the end of winter.
We will have to try hard to make more red miso or there will not be enough.
It is selling well.
I always look forward to spring.
This year there is more than usual to look forward to.
On March 20th the Hanshin Namba line will open.
This will join Nishi Kujo and Namba, making it possible to go
from Sannomiya to Nara.
We will be able to go to the Hanshin Tigers ground
without changing.
By the way, a magazine called Osakajin has a special
on the new line.
As we are right next to the Osaka Dome Mae station
we are included. (above)